Zanimljivi vikend aranžmani u ponudi „Marića Gaja“

Zanimljivi vikend aranžmani u ponudi „Marića Gaja“

316 views
0
PODIJELI

Adrenalinski vikend

Seoski turizam Marića Gaj poziva Vas na adrenalinski vikend u Hercegovini. Hercegovina je jedan od malobrojnih dijelova svijeta u kojima je moguć tako uzbudljiv adrenaliski provod kao i odmor u oazi mira. Za one željne uzbudljivog provoda a i odmora u miru imamo pravo rješenje. Rafting i kanu safari na rijeci Trebižat, paintball na našem seoskom turizmu te odmor uz cvrkut ptica i kapljicu hercegovačkog vina.

Cijena: 110€ p.p.*

U cijenu je uključeno:

– 2 puna pansiona na našem seoskom turizmu, u vrhunski namještenimdvokrevetnim sobama + koktel dobrodošlice.

– Rafting u trajanju od 2 sata, kanu safari u trajnu od 3 sata,

Paintball na našem seoskom turizmu ( sva potrebna oprema, 100 kuglica, neograničeno vremensko korištenje staze ).

– Prijevoz do početnih odredišta raftinga i kanu safaria te povratak.

Plan programa:

  1. dan dolazak gostiju u poslijepodnevnim satima, koktel dobrodošlice, razgledavanje seoskog turizma, check-in, vrijeme za odmor. Navečer večera i druženje u našoj konobi.
  2. dan doručak na seoskom turizmu, polazak na početno odredište raftinga, povratak na seoski turizam, ručak, vrijeme za odmor i rekreaciju ( bazen, odbojka, boćanje, šetanje, druženje sa domaćim životinjama…). U poslijepodnevnim satima početak paintballa, večera, druženje uz glazbu.
  3. dan doručak na seoskom turizmu, polazak na početno odredište kanu safaria, po povratku razgledavanje prirodnih i kulturnih znamenitosti Hercegovine. Povratak na seoski turizam, ručak, check-out.

*da bi se ostvarila cijena od 110€ p.p. minimalan broj osoba je 5. Agencijski popust iznosi 15%.

Berba ljekovitog bilja

Seoski turizam Marića Gaj poziva Vas na berbu ljekovitog bilja u Hercegovini tokom ljetnih mjeseci. Doživite jedinstvenu prirodu i krajolik naše kamenite Hercegovine, odmorite dušu i tijelo na Marića gaju.

Berba bilja će se odvijati uz stručnog vodiča koji će pojasniti djelovanja određenih biljaka na vaše zdravlje, bit će te iznenađeni koliko takvih vrsta biljaka raste na području Hercegovine.

Cijena: 95€ p.p.*

U cijenu je uključeno:

– 2 puna pansiona na našem seoskom turizmu, u vrhunski namještenimdvokrevetnim sobama + koktel dobrodošlice.

– stručni vodič za ljekovito bilje u Hercegovini.

– prijevoz do raznih odredišta u Hercegovini gdje će te pronalaziti razno ljekovito bilje, sa našim mini-busom.

– sušenje i slanje odabranog bilja na adresu učesnika!

Plan programa:

  1. dan dolazak gostiju u poslijepodnevnim satima, koktel dobrodošlice razgledavanje seoskog turizma, check-in, vrijeme za odmor. Navečer večera i druženje u našoj konobi.
  2. dan doručak na seoskom turizmu, polazak na lokaciju branja, dolazak i upoznavanje sa stručnim vodičom i početak branja. Do ranih poslijepodnevnih sati, po povratku razgledavanje prirodnih i kulturnih znamenitosti Hercegovine, ručak na seoskom turizmu, vrijeme za odmor i rekreaciju ( bazen, odbojka na pijesku, boćanje, šetanje…). Navečer priprema tradicionalne Hercegovačke večere i druženje uz glazbu.
  3. dan doručak na seoskom turizmu, polazak na lokaciju branja, nakon branja i razgledavanja povratak na seoski turizam, ručak, odabir trava za sušenje, stručni vodič objašnjava postupak sušenja, check-out.

*da bi se ostvarila cijena od 95€ p.p. minimalan broj osoba je 5. Agencijski popust iznosi 15%.

Škola kuhanja

Seoski turizam Marića Gaj poziva Vas na školu kuhanja tradicionalnih Hercegovačkih jela. Uz pomoć vrhunskih kuhara i stoljećima čuvanih recepata naučite kuhati tradicionalna Hercegovačka jela. Ekološki uzgojeno voće, povrće i bilje na našem seoskom turizmu svakom jelu će dati posebnu čar.

Cijena: 95€ p.p.*

U cijenu je uključeno:

– 2 puna pansiona na našem seoskom turizmu, u vrhunski namještenimdvokrevetnim sobama + koktel dobrodošlice.

– 2 dana škole kuhanja 4 tradicionalna hercegovaka jela uz pomoć vrhunskih kuhara.

– izbor jela koje želite naučiti ( kruh ispod peke, uštipci, Herc. Tava, tepsija ispod sača, raštika, kuke, zelje, razne pite i još mnogo tradicionalnih hercegovačkih jela ).

Plan programa:

  1. dan dolazak gostiju u poslijepodnevnim satima, koktel dobrodošlice razgledavanje seoskog turizma, check-in, vrijeme za odmor. Navečer upoznavanje sa kuharom i priprema 1. jela, druženje u našoj konobi.
  2. dan doručak na seoskom turizmu, upoznavanje sa receptom 2. jela te priprema i nabavka sastojaka potrebnih za jelo. Priprema jela, ručak, vrijeme za odmor i rekreaciju na seoskom turizmu ( bazen, odbojka na pijesku, boćanje, šetanje…). Navečer priprema 3. jela uz kuhara i druženje uz glazbu.
  3. dan doručak na seoskom turizmu, upoznavanje s receptom 4. jela te priprema i nabavka sastojaka, upoznavanje sa povijesti jela, priprema istog. Upoznavanje sa povijesti i razgledavanje seoskog turizma uz vodiča. Chech-out.

*da bi se ostvarila cijena od 95€ p.p. minimalan broj osoba je 5. Agencijski popust iznosi 15%.

Seoski turizam Marića Gaj www.agroturizam-herecgovina.com

Ružići-Grude 88347, BiH

Tel: +387 (0)39 674-079 facebook.com/maricagaj

Fax: +387 (0)39 674-015

Mob: +387 (0)63 326-493 info@agroturizam-hercegovina.com

NEMA KOMENTARA

OSTAVITI ODGOVOR