Večer s Cohenom

Večer s Cohenom

310 views
0
PODIJELI

Večer s Cohenom po prvi put u Mostaru. Nakon rasprodanog zagrebačkog Saxa dva puta zaredom, intimni glazbeni doživljaj Leonarda Cohena u interpretaciji Maje Posavec i Ivana Kapeca (gitara) stiže u Mostar. Izvrsna noć prepuna emocija.

Kažu da je 2016. jedna od najtežih godina u povijesti glazbe i pop kulture općenito jer su nas napustili brojni velikani. Jedan od njih je i kanadski pisac, pjesnik i svakako jedan od najznačajnijih kantautora svih vremena. Riječ je naravno o Leonardu Cohenu.

Svojevrsni hommage ovom nikad prežaljenom „umjetniku ljubavi i smrti“, kako ga često vole zvati, dat će Maja Posavec uz pratnju Ivana Kapeca na gitari. Bit će to više interpretacija nego uobičajeni koncert, u velikoj mjeri inspirirana albumom „Famous Blue Raincoat“ Jennifer Warnes koja je 1987. na svoj specifičan način obradila Cohenove pjesme, a 70-ih i 80-ih mu je bila back vokal na koncertima. Maja i Ivan interpretirat će i sve druge Leonardove bezvremenske hitove tako da se ovo iskustvo nipošto ne smije propustiti.

Putovanje pomalo mračnim i nesigurnim Cohenovim stazama dogodit će se u Pablo’su u petak, 2.3.2018. (22:00h) pa slobodno već sad ubilježite ovaj datum u svoj rokovnik.
Cijena ulaznice je 10 KM. Broj karata je strogo ograničen!
Prodaja karata: Pablo’s Restaurant & Club.

„Ring the bells that still can ring
Forget your perfect offering
There is a crack in everything
That’s how the light gets in.”

PODIJELI
Prethodni članakDan Žena Uz the Frajle
Naredni članakQuijotanje

NEMA KOMENTARA

OSTAVITI ODGOVOR