Team building na Rostovu

Team building na Rostovu

517 views
0
PODIJELI

U posebnoj ponudi ističemo i team building program. Ova vrsta “odmora” je prilagođena tvrtkama koje žele provesti aktivni odmor u druženju, natjecanju i boljem upoznavanju djelatnika.

Dobrim timskim radom poboljšava se motiviranost, komunikacija i profitabilnost. Odnosi među zaposlenicima će se najbolje poboljšati njihovim uključivanjem u team building programe.

Programi su prilagođeni potrebama i ciljevima vašeg tima, ovisno je li vaš tim pod stresom, da li želite poboljšati komunikaciju u grupi, razvijati timsku svijest i međusobno povjerenje i suradnju, želite li stvoriti novi tim, želite li da vaš tim postane bolji i učinkovitiji, ili samo želite izaći iz ureda da zajedno provedete vrijeme u opuštajućoj i zabavnoj atmosferi.

Svi team building programi koje organiziramo kreirani su kako bi najbolje odgovarali i broju sudionika, dobi, spolnoj strukturi, fizičkoj spremi i godišnjem dobu.

Na svakom programu sudionici uživaju i u lokalnim jelima i specijalitetima (u našem restoranu), a za zajedničku večeru možemo organizirati i večernju zabavu uz karaoke party, glazbeni band, kviz-natjecanje…

Ukoliko planirate vaš interni sastanak ili seminar, također ga možemo uključiti u cjelokupni program.

Ponudu za team building možete preuzeti OVDJE.


NEMA KOMENTARA

OSTAVITI ODGOVOR