Stand up Comedy / Marko Puljiz i Andrija Dabanović

Stand up Comedy / Marko Puljiz i Andrija Dabanović

280 views
0
PODIJELI

Klub Monument vas poziva na večer BiH – CG stand up komedije „Jarane, makse jadan“ 20.01.2018 u 20:30h.
Jedan od najboljih BiH komičara, jaran s Al’Paš’nog Marko Amela Puljiz nakon dugo godina se vraća u mahalu. Poslije dva miliona kilometara, 65.000 nastupa širom planete i preko 40 godina staža u stand up komediji, ovaj priznati 33-godišnjak donosi pregršt pozitive i smiješnih crnjaka koje jedva čeka da podijeli pred svojom Rajom.

Andrija Dabanović, svjetski priznati komičar, prvi i posljednji takav u Podgorici počinje da gradi stand up karijeru širom regiona i prvi je komičar koji je ikada nastupio na Marsu. Svoj prvi uspješan nastup u Sarajevu želi da ponovi spreman na stari dobri sarajevski „’ta će on!?“ momenat.

Obojica u tandemu spremaju „best of“ materijale i friške priče o vezama, ljubavima, kompleksima, seksu, parama, zdravlju, apoteci, babama i kamatašima. Napumpani pozitivnom tremom Marko i Andrija obećavaju ili preko sat i po smijeha ili nepopravljivi fijasko kojeg će se sjećati u suzama grcajuć u položaju fetusa svakog petka naveče kad ih niko ne zove u grad jer nemaju prijatelja… ili sat i po smijeha…
BUJRUM ČOČE!
Ulaz: 5km
Informacije i rezervacije: 033 209 660 i 061 558 884

NEMA KOMENTARA

OSTAVITI ODGOVOR