Sportsko-rekreativni centar ”Riječani-Modriča”

Sportsko-rekreativni centar ”Riječani-Modriča”

744 views
0
PODIJELI

Na 12. kilometru od Modriče na planini Trebavi, na širem području Duge Njive u Gornjim Riječanima smješten je Sportsko rekreativni centar Riječani.

Na oko 420 metara nadmorske visine, priroda u okolini centra je potpuno ekološki zaštićena i sačuvana.

Ukoliko se svemu ovom dodaju i smještajni kapacitet od 80 ležaja za odrasle, odnosno 120 ležajeva za djecu, prateći sadržaji za aktivni ili pasivni odmor i veoma pristupačne cijene, postaje jasno da je riječ o idealnom mjestu za jednodnevni ili višednevni odmor.

U svako godišnje doba ovdje se pripremaju sportske ekipe, organizuju škole u prirodi i rekreativna nastavu za postoji i poseban program. Ugostiteljsko-turističke usluge najčešće se koriste za poslovne razgovore i sastanke, izlete, proslave i porodična druženja…

Centar se sastoji od deset bungalova i centralne zgrade u kojoj se nalazi osam soba, kuhinja i međusobno povezane kamin-sale sa 36 mjesta, restoran sa 46 i univerzalna sala sa 56 mjesta.

U sastavu Centra su fudbalsko igralište, teren za odbojku i košarku, ljetna pozornica za kulturne i zabavne aktivnosti, uređena staza za skijanje i sankanje i staze za šetnju.

Također, gastronomska ponuda neće vas ostaviti ravnodušnim kao i povoljne cijene prihvatljive za svačiji džep, što je još jedan u nizu razloga da posjetite ovo mjesto.

Kontakt:

053/484-343;

065/536-187

NEMA KOMENTARA

OSTAVITI ODGOVOR