Smjestite se u centru Splita i boravite u modernom hotelu Atrium okrunjen...

Smjestite se u centru Splita i boravite u modernom hotelu Atrium okrunjen sa 5 zvijezdica

772 views
0
PODIJELI

Dva noćenja za dvije osobe u superior sobi sa doručkom + večera i korištenje wellnessa za samo 390 KM

S velikim vam ponosom predstavljamo Atrium hotel, mjesto savršenog odmora okrunjeno s 5 zvjezdica i smješteno u centru Splita. Hotel Atrium, zdanje koje mramorom i staklom odražava modre boje mediteranskog neba, izrastao je na temeljima antičkog Splita, tik do lokacije koju je za svoj ljetnikovac odabrao slavni rimski car Dioklecijan. Akvadukt izgrađen u njegovo doba još se uvijek može vidjeti u izložbenom prostoru u podzemnim prostorijama hotela. Od hotela do Dioklecijanove palače, samog srca antičkog Splita, te do vedre i uvijek prepune rive pješači se svega petnaestak minuta – toliko smo blizu epicentra svih događanja u Splitu. Hotel Atrium krasi i izuzetan interijer, moderna i potpuna opremljenost, ugodna atmosfera te ljubazno i profesionalno osoblje koje će učiniti sve da vaš boravak učine besprijekornim.
atrium-1
 
– Dva noćenja za dvije osobe u superior sobi sa doručkom + večera i korištenje wellnessa za samo 390 KM

Opis ponude

Filomena wellness&spa hotela Atrium jedinstvena je oaza mira i opuštanja sa zatvorenim bazenom dugim 16m, protustrujnim plivanjem, masažnim punktovima i igrama svjetla. Svi tretmani rade se s francuskom kozmetikom Sothys. Turska kupelj ili finska sauna dati će poseban osjećaj opuštanja Vašem umornom tijelu, a Kneipp će poboljšati cirkulaciju  i dati osjećaj šetnje plažom po glatkim oblucima različitih boja. Fitness centar raspolaže s Technogym opremom koja će oduševiti svakog zaljubljenika u ovaj vid rekreacije. Terapeuti su stručni i posvećeni Vašoj dobrobiti.
 
Osim šetnje najvećom i najsunčanijom modnom pistom na Jadranu – splitskom Rivom, zelena oaza Marjan je mjesto gdje možete pronaći miris borova, zrake sunca i doživjeti atmosferu kakvu samo Dalmacija može pružiti. Pogled sa vidilice ne bi trebali propustiti kad ste u Splitu, a zajednička fotografija s panoramom u pozadini biti će jedna od najljepših u Vašem foto albumu. Izložbe i predstave, nastup bendova sa živom glazbom na više lokacija, obilježje su grada koji uvijek živi. Zašto je ovaj grad najlipši grad na svitu, saznajte i vi i budite dio splitskog šušura!
 
Hotel raspolaže s 124 sobe i 4 vip apartmana, A la carte restoranom, City Barom, Filomena wellness&spa centrom, dvoranama za posebne prigode, Platinum Casinom sa živom igrom i vlastitom garažom za 100 automobila.

NEMA KOMENTARA

OSTAVITI ODGOVOR