Sedmodnevni odmor u Makarskoj na bazi polupansiona po nevjerovatnoj cijeni!

Sedmodnevni odmor u Makarskoj na bazi polupansiona po nevjerovatnoj cijeni!

528 views
0
PODIJELI

Sedam noćenje za dvije osobe na bazi polupansiona u hotelu Bonaca za samo 728 KM

Ostalo Vam je nekoliko dana godišnjeg odmora i želite da ih iskoristite na pravi način i priuštite si još koji dan relaksacije i uživanja prije povratka obavezama?

– Sedam noćenje za dvije osobe na bazi polupansiona u hotelu Bonaca za samo 728 KM

Ukoliko ipak tražite mjesto za romantičan vikend, iznenađenje za godišnjicu braka ili veze, ili ste tip kojemu ne treba poseban povod da sebi i dragoj osobi priušti nezaboravne trenutke, hotel Bonaca je pravi izbor za Vas!

Opis ponude

Makarska je jedno od najpoznatijih turističkih odredišta hrvatskog priobalja, udaljena je od Splita 60, a od Dubrovnika 100 km. Zahvaljujući svojim prirodnim ljepotama s jedne strane je opasana padinama planine Biokovo, a s druge nepreglednim plavetnilom Jadranskog mora, postala je turističko središte regije.

Hotel “Bonaca”, koji je udaljen 50 metara od plaže te okružen borovom šumom, a samo 15 min. hoda udaljen od centra Makarske, idealan je za odmor, te uživa priličnu popularnost. Bilo da se želite odmoriti od stresne svakodnevnice te provesti vrijeme sa porodicom ili uživati u čarima noćnog života grada Makarske, hotel “Bonaca” je idealna destinacija.


Hotel “Bonaca”, koji je udaljen 50 metara od plaže te okružen borovom šumom a samo 15 min hoda udaljen od centra Makarske, idealan je za odmor te uživa priličnu popularnost. Hotel “Bonaca” je idealna destinacija. Nadamo se da ćete doći i sami se uvjeriti u pogodnosti koje pruža hotel “Bonaca”.

NEMA KOMENTARA

OSTAVITI ODGOVOR