Sara Jo i Đorđe Miljenović u Slogi

Sara Jo i Đorđe Miljenović u Slogi

161 views
0
PODIJELI

U okviru jedinstvene i uzbudljive muzičke kampanje pod nazivom Tuborg Open, Sara Jo i Đorđe Miljenović (Sky Wikluh) će 29. septembra u Sarajevskom klubu Cinema Sloga prezentovati numere „Imam tvoju ljubav“ i „Samo ti“ kao i svoje druge poznate pjesme.
Navedeni singlovi su nastali na jedinstvenom Tuborg Beat-u kojeg je kreirao svjetski poznati producentski trio Major Lazer, te u live verziji stižu da se predstave sarajevskoj publici.
Tuborg i Cinemas Klub Sloga vas pozivaju da uživate u nastupu ovih sjajnih izvođača:
Sara Jo, mlada pop pjevačica iz Srbije, stekla je popularnost hitovima „Mahovina“, „Ko je ovde ko“ i „Nemam vremena za to“, te modernim i specifičnim pop zvukom osvaja top liste. Izvrsna pjevačica, ali i plesačica.


Đorđe Miljenović, muzičar i producent iz Srbije, publici poznatiji kao Sky Wikluh (član beogradskog hip-hop trojca Bad Copy), tokom svoje karijere je sarađivao sa brojnim umjetnicima kao izvođač i producent. Odnedavno se okrenuo rock&roll i blues muzici i sa bendom koji čine Lav Bratuša, Milan Mika Aćimović, Milorad Matić, Đorđe Todorović, Janko Mostarlić i Marko Milošević, objavljuje albume „Amovi“ i „Sam pao sam se ubio“ koji su u tom stilu. 


Zahvaljujući Tuborg Open kampanji, brojni svjetski izvođači su dobili jedinstvenu priliku da svako u svom stilu i muzičkom pravcu iskoriste Tuborg Beat i pretvore ga u nove lokalne, regionalne i svjetske hitove. Sa područja naše regije, odabrani su Đorđe Miljenović u ulozi producenta i ambasadora projekta, te Sara Jo, Frenkie i Who See, koji su koristeći jedinstveni Tuborg Beat uradili tri regionalna singla različitih žanrova, hip-hop, pop i rock: „Daj Ga Na Gas” energetska bomba u modernom trep stilu, gdje se prepliću agresivni vokali i zarazna melodija, „Samo ti“ osvježavajuća ljetna pop himna o zaljubljivanju, te „Imam tvoju ljubav“ u alternative rock beatu.
Isprati priču, isprati beat!

NEMA KOMENTARA

OSTAVITI ODGOVOR