River kamp Bara, još jedan biser Blagaja

River kamp Bara, još jedan biser Blagaja

331 views
0
PODIJELI

River kamp Bara je kamp koji je smješten u središtu Blagaja pokraj rijeke Bune. Kamp se prostire na 1300 metara kvadratnih i može da primi 15 kampina (kombi,auto sa prikolicom) ili oko 50 šatora (za 3 osobe). Udaljen je od Mostara 12km što je otprilike desetak minuta vožnje a jedna od bitnih karakteristika, odnosno prednosti kampa BARA je to što je udaljen od blagajske čarsije sega 100m tako da u par minuta šetnje možete pronaći mini market,mesnicu,caffe bar,grill „bosnian food“…sve što vam je potrebno ili što ste zaboravili ponijeti sa sobom.

Treba istaći i da je vrelo rijeke Bune gdje se nalazi Derviška tekija i nekoliko elitnih restorana, od kampa udaljena svega 500m.

River kamp Bara posjetiocima nudi i organizirane izlete i aktivnosti (po potrebi i uz vodiča) kao što su kanu safari,spori rafting niz rijeku Bunu,obilazak bjeloglavih supova,ribolov,iznamljivanje bicikla,izlet na Stari grad i mnoštvo drugih zanimljiosti.

Canoe Safari
Izlet se organizira i održava na stazi dugoj cca 10 km a koriste se turistički kanui dvosjedi. Uz pratnju profesionalnih instruktora , gosti pored vesla dobivaju spasilački pojas i napromočivi kontejner. . Rijeka je čista, nezagađena i optimalno topla ( za kupanje) i bogata je atraktivnim blagim slapovima.  Izlet traje pet sati i spada u avanturističke izlete.
Posjeta čamcima vrelu Bune
U prilici smo vam ponuditi posjetu čamcem vrelu Bune koje se nalazi u blizini kampa Bare.

Udaljnosti kampa:

Mostar 12km
Pocitelj 15km
Mogorjelo 18km
Hutovo blato 20km
Medjugorje 35km
Sarajevo 120km
Dubrovnik 120km
Split 130km

Za prevoz do Mostara možete koristiti redovne autobuske linije
Blagaj – Mostar
(Brojevi autobusa: 10, 11, 12)
Autobuska stanica – 150m od kampa

Camp bara
Blagaj
Telefon 061 627 803
Email tarik.kajan@gmail.com
Web http://www.camp-bara.com

USLUGE

– Parking
– Iznajmljivanje šatora
– Priključak za struju
– Kupatilo
– Umivaonik
– Mjesto za kamp prikolicu

NEMA KOMENTARA

OSTAVITI ODGOVOR