Restoran Brus na Trebeviću, bajkoviti doživljaj

Restoran Brus na Trebeviću, bajkoviti doživljaj

2.144 views
0
PODIJELI

Trebević, poznato izletište Sarajlija, odvajkada je živio sa Sarajlijama, kao što su Sarajlije živjele sa njim i u pjesmama ga opjevale. Smješten upravo na Trebeviću, svega desetak kilometara od centra grada, restoran Brus predstavlja idealno mjesto za odmor, rekreaciju dobru hranu i druženje.

Restoran je smješten u prirodnom ambijentu, okružen borovom šumom. Prirodno i kulturološko bogatstvo samog terena uslovilo je da restoran Brus ima smjernice planinskog restorana u kojem se može odmoriti, družiti i prevashodno lijepo i ugodno osjećati.

Veliki broj sjedećih mjesta u četiri bašte restorana Brus su raspoređene u jednom prirodnom ambijentu. Jedna bašta je na samoj verandi restorana Brus dok je druga bašta oko samog objekta. Treća bašta je pored malog potočića ispod objekta, a četvrta, koja je i najveća, nalazi se preko puta restorana. Pored najveće ljetne bašte nalazi se i prostor uređen za boravak i igru za najmlađe.

Stolovi i stolice u ljetnim baštama su urađene od masivnog drveta, a svi su smješteni ispod stabala dugogodišnjih borova. Smole borova i mirisi prirode kao i mirisi spremljenih jela bude vaša čula. Cvrkut ptica, lagani povjetarac, kuckanje posuđa…nije bajka, to je realnost u kojoj možete da uživate.

Roštiljska mjesta su namjenski uređeni prostori za iznajmljivanje gostima koji žele sami da spremaju hranu. U ponudi se nalazi 10 lokacija koje čine:  drvena nadstrešnica sa zidanim roštilj mjestom, rešetka za roštilj kao i drveni ugalj potreban za vatru. Vaše je da ponesete hranu koju želite sami da spremate  a ostalo je briga domaćina.

 

Bungalovi za smještaj  su objekti fizički odvojeni od  restoranskog kompleksa,  namjenjeni su za iznajmljivanje gostima kojima je potreban odmor ili duži boravak, pojedinačnim i organizovanim posjetama gdje vam je obezbijeđena potpuna privatnost. Bungalovi su izgrađene od prirodnih materijala u planinskom stilu. Trenutno u ponudi se nalaze tri objekta, jedan  dvokrevetni i dva četvorokrevetna.

Park za djecu sa svim sadržajima pogodnim za igru uzrasta od 3 do 13 godina lociran je pored najveće ljetne bašte restorana Brus. U parku je smješten gumeni dvorac, mnoštvo klackalica, ljuljačke, tobogani, prepreke i druge sprave potrebne za zabavu djece. Vaše dijete možete pustiti u ograđeni dio dječijeg parka da se igra na sadržajima koji su namjenski nabavljeni i pravljeni za djecu.

Također, imate i mogućnost iznajmiti bicikl ili kvadove kojima možete brže i na jedan drugi način putovatiprirodom. Za osobe koje žele povećati nivo adrenalina na raspolaganju je paintball, uređeni tereni za  basket, odbojku i mali fudbal.

Jedno je sigurno, Trebević nije nadomak već dio grada, a sasvim sigurno izauvijek dio nas…

Kontakt tel.

065 190 529,

066 966 379,

066 004 274

NEMA KOMENTARA

OSTAVITI ODGOVOR