Razveselite Vaše mališane jedinstvenim rodjendanom u hotelu Pino Nature, Trebević!

Razveselite Vaše mališane jedinstvenim rodjendanom u hotelu Pino Nature, Trebević!

792 views
0
PODIJELI

Potpuna organizacija dječijeg rođendana u igraonici Pino Kids Club za samo 129 KM

Kada pitate djecu (ali i većinu odraslih) koji im je najdraži dan u godini većina od njih odmah će reći: “Moj rođendan!”. Upravo se zato odrasli moraju potruditi svojim najmlađima organizirati dan iz snova.

– Potpuna organizacija dječijeg rođendana u igraonici Pino Kids Club za samo 129 KM

Opis ponude

Sve češći odabir roditelja su dječje igraonice, koje nude razne mogućnosti: od najma adekvatnog prostora s animatorom ili bez njega, posebno zanimljivog obiteljima čiji malen broj kvadrata stana čini proslavu kod kuće neizvedivim pothvatom. 
Pobrinu se za sve, od pozivnica, prikladnog prostora, hrane, pića i ukrasa, do igara i aktivnosti prikladnih prigodi i uzrastu djece, sve pod stručnim vodstvom iskusnih odgajatelja.
 
Vama ostaje samo da sastavite popis uzvanika i obavite uplatu.
 
Nema užurbanih nabavki, pospremanja prije i pogotovo poslije zabave, čišćenja tepiha, pranja posuđa. Odličan izbor za roditelje koji nemaju vremena ili prostora za proslavu kod kuće. 
 
Sama organizacija proslave, osmišljavanje događaja, izrada ukrasa i pozivnica, sve to čini rođendan posebnim danom vama i vašem djetetu. Rođendan je svakom djetetu najvažniji dan. Sjajna rođendanska proslava bit će za dijete pravi doživljaj.
 
Još jedna važna napomena: uključite svoje dijete u pripreme. To je njegov dan.

NEMA KOMENTARA

OSTAVITI ODGOVOR