“Raj u raju”, kompleks koji opravdava svoj naziv

“Raj u raju”, kompleks koji opravdava svoj naziv

346 views
0
PODIJELI

Kompleks Raj u raju se nalazi u jedinstvenom podneblju koje je podjednako i Bosna i Hercegovina. 60 kilometara udaljen od Mostara, isto toliko je udaljen i od Sarajeva, 5 kilometara od magistralnog puta koji povezuje ova dva grada. U podnožju planine Prenj ovaj kompleks se nalazi na netaknutoj rijeci Idbar.

Idealan spoj hercegovačkog sunca, čistoće i ljekovitosti planinskog zraka i čistoće kraške rijeke. Za ljubitelje ribolova ovo je naponovljiva oaza, za zaljubljenike u ljekovito bilje prirodna bašta u kojoj je sve na dohtav ruke, za ovisnike o adrenalinu Neretva i Prenj su neponovljiv izazov, za one koji žele osjetiti pradavne ukuse zdrave i čiste hrane ovo je gastronomski raj.

rajuraju2

Apartmanski rekreativni kompleks Raj u raju predstavlja jedinstven spoj iskonskog doživljaja prirode i luksuznog smještaja koji se prilagodio prirodnom okruženju, a ne kako to obično biva nametnuo se prirodi. Turističke atrakcije, uz ambijent i ponude koje Vam omogućavaju odmor potpuno drugačiji nego što nudi uobičajena turistička ponuda. U iskonskoj tišini i prirodnoj netaknutosti moći ćete osjetiti ono što se nažalost u vremenu stresnog tempa života rijetko nalazi.

Gastronomska ponuda koncipirana na način da se u potpunosti uklapa u ambijent i podneblje, na način da vam nudimo širok izbor isključivo autohtonih jela, spremljenih na tradicionalan način, i što je vrlo važno od namirnica uzgojenih ili u vlastitoj proizvodnji ili iz obližnjih sela.

Međutim priroda i romantičan ugođaj nije sve što vam nudimo.Turistički kompleks Raj u raju nudi vam i aktivan odmor upotpunjen novim spoznajama i saznanjima. Naime u sklopu turističke ponude nalaze se atraktivni raftinzi niz Neretvu, vožnje po nepristupačnim i jedinstvenim pejzažima Prenja… I to nije sve, provjerite !!!!
Kontakt:
www.rajuraju.ba
Tel. 061/337 522

 

NEMA KOMENTARA

OSTAVITI ODGOVOR