Rafting Tarom i boravak u kampu “Sastavci” – nezaboravno iskustvo!

Rafting Tarom i boravak u kampu “Sastavci” – nezaboravno iskustvo!

377 views
0
PODIJELI

Kompanija BODO  iz Foče je kompanija sa višegodišnjim iskustvom u organizaciji raftinga na rijeci Tari koju s pravom zovu SUZA EVROPE.

U zagrljaju talasa rijeke Tare / SUZE EVROPE / rafting klub ,, BODO ,, organizuje:

Jednodnevne i višednevne rafting ture.

Interesantni programi: PRVOMAJSKI RAFTING, KANJONING, DŽIP SAFARI TURE

 

Osim kompletne savremene i nove opreme za rafting posjedujemo sopstveni kamp sa drvenim kućicama – bungalovima za noćenje i restoranom za ishranu na obali rijeke Tare.

Kamp “Sastavci” nalazi se na ušću rijeka Piva i Tara, odnosno mjestu gdje nastaje rijeka Drina. Nalazi se u Crnoj Gori na samoj granici između BiH i Crne Gore. Kamp je udaljen od: Podgorice 135 km, Budve 200 km, Foče 25 km, Sarajeva 95 km, Banja Luke 310 km, Čačka 225 km, Beograda 375 km, Dubrovnika 180 km.

 

Kamp „ SASTAVCI „ i njegova okolina su neiscrpna inspiracija za zaljubljenike prirodnih ljepota.

U skladu sa tradicijom, svakog turistu primamo kao prijatelja i iznosimo pred njega bogatu trpezu zdrave, prirodne hrane.

Mir, tišina i spokoj umjesto gužve i buke u gradovima, čist vazduh, planinski i seoski idilični pejzaži, branje šumskih plodova i ljekovitog bilja, planinarenje, jahanje, kanjoning, rafting, planinski biciklizam, ribolov, kampovanje… sve to i mnogo drugih mogućnosti stoji Vam na dohvat ruke.

CILJ NAM JE DA DOŽIVITE SJAJAN PROVOD, VRIJEME ZA PAMĆENJE,
ZATO BUDITE KREATIVNI – VAMA I VAŠIM PRIJATELJIMA SLOŽITE AKTIVAN I ZABAVAN ODMOR PUN UŽIVANJA I PREDIVNE PRIRODE.

 

NEMA KOMENTARA

OSTAVITI ODGOVOR