Prvi “EXTREME SPORTS KAMP” u BiH

Prvi “EXTREME SPORTS KAMP” u BiH

227 views
0
PODIJELI

Wakeboard i sportsko penjanje

 

Stotinjak metara od jezera Salakovac, na lokaciji Drežnica Vrt Ciklama, postavljen je kamp ekstremnih sportova, prvi takav u Bosni i Hercegovini – sjajna prilika za avanturiste i ljubitelje ekstremnih sportova da savladaju vještine sportskog penjanja i wakeboardinga.

 

Čak i ukoliko se vać bavite ovim aktivnostima, u kampu pod stručnim vodstvom možete usavršiti tehnike: na raspolaganju su vam  Armin Gazić,  jedan od najboljih alpinista i sportskih penjača u Bosni i Hercegovini, trostruki državni prvak BiH u sportskom penjanju, te  Ronald Grozdanović, jedan od pionira wakeborda u Bosni i Hercegovini koji je dostigao zavidan nivo.

Učesnicima EXTREM SPORTS KAMPA bit ce obezbjeđena sva prateća oprema za sportsko penjanje i wakeborad, šatori, hrana (doručak i večera), a za vrijeme trajanja kampa  sponzor BURN je obezbjedio energetske napitke za sve  učesnike.

Cijena trodnevnog kampa (petak, subota i nedjelja) je 300KM

Trodnevni kamp organizira agencija “Triton” tokom jula, augusta i septembra:  za prijave i informacije se obratite na e-mail adresu  triton@info.ba ili na brojeve 061 215 183 i 061 384 869

 

 

NEMA KOMENTARA

OSTAVITI ODGOVOR