Predstavljamo: Konjički klub “Djeca vjetra”, Donje Biosko

Predstavljamo: Konjički klub “Djeca vjetra”, Donje Biosko

1.569 views
0
PODIJELI

Na samo 5 km od centra Sarajeva, daleko od gradske vreve, u selu Donje Biosko nalazi se naš Konjički klub “Djeca vjetra” . Oazu mira, tišine, netaknute prirode samo ponekad prekine topot konja.
Konjički klub “Djeca vjetra” trenutno broji 13 arapskih konja. Svi ljubitelji konja i prirode dobrodosli su u ovaj “prirodni rezervat”  gdje možete prošetati ili projahati, odmoriti se u klupskim prostorijama i apartmanima ili se odlučiti za proslave vama važnih događaja.

Uz jahanje i boravak u netaknutoj prirodi te ,smjestaj u lijepo uređenim apartmanima kao iz nekog prošlog vremena, učinit će Vaš odmor nezaboravnim.

U ovom klubu, možete sa vašom porodicom i prijateljima, te poslovnim partnerima  proslaviti vama važne događaje i uživati u mirnom seoskom okruženju s pogledom na ergelu.

Škola jahanja

Škola jahanja je na arapskim konjima, u piješčanom manježu dimenzija 19 x 33 m, pod nadzorom licenciranog trenera. Časovi se izvode svakim danom, zavisno od dogovora sa trenerom. Moguće je pohađati individualne i grupne časove.
Za one najmlađe časovi su moguci i vikendom – šetnja uz pratnju vodica.

Jahanje u prirodi

Ukoliko je jahanje rekreacija u kojoj uživate ili je sport kojim ste se nekada bavili i posjedujete određen nivo vještine, onda je jahanje u prirodi idealan izbor. Shodno vašem znanju i prethodno stečenom iskustvo koje će biti provjereno od strane trenera, možete se odlučiti za taj vid rekreacije.

Ture jahanja u prirodi se organiziraju kao:

Kratka tura jahanja kroz prirodu (dva sata)
Srednja tura jahanja kroz prirodu (četiri sata)
Duga tura jahanja kroz prirodu (šest sati)

Kontakt:
ORGANIZACIJA VAMA VAŽNIH DOGAĐAJA:
+387 61 133 179
JAHANJE:
+387 62 877 877
E – MAIL:
djeca-vjetra@live.com

NEMA KOMENTARA

OSTAVITI ODGOVOR