Predstavljamo: Banjsko-rekreativni centar “ORLJA” Olovo

Predstavljamo: Banjsko-rekreativni centar “ORLJA” Olovo

953 views
0
PODIJELI

Rijetki su dragulji prirode koji u svojoj osnovi nisu izgubili ništa od onoga čime ih je Bog počastio. Na 10 km od Olova, regionalnim putem Olovo – Vareš nalazi se prirodna oaza s termalnom vodom i zračna banja “ORLJA”.

Dva izvorišta termalne vode od 26 °C i izvorište rijeke Orlja u okruženju šumsko-planinskog krajolika ovu cjelinu čine idealnom destinacijom za odmor. Projekt Banjsko-rekreativnog centra “ORLJA” Olovo još uvijek je u razvojnoj fazi, a do sada je zaokružen kompleks motela s vanjskim bazenima. Trenutni smještajni kapacitet je 50 ležajeva.Restoran s kuhinjom omogućava brzu pripremu svih vrsta jela po narudžbi, a tu su vanjski roštilj i sve vrste jela ispod sača.

orlja2

Rijeka Orlja u dužini od 6,5 km do ušća u Krivaju omogućava ljubiteljima ribarenja idealan odmor, ali i ribarenje.Banjsko-rekreativni centar “ORLJA” idealno je mjesto za kolektivne radne susrete i odmore.

orlja1

Osim toga, ljubiteljima prirode pruža se mogućnost šetnje kroz predivne borove šume, izlazak u obližnja sela koja nisu izgubila svoju ambijentalnost, i predivni krajolici od kojih zastaje dah u grudima.

orlja4

Ukoliko vas zanimaju dodatne pojedinosti, na raspolaganju vam je kontakt telefon

032/ 822 033

 

NEMA KOMENTARA

OSTAVITI ODGOVOR