Mostar Halfmarathon 2018 – Organizirano putovanje iz Zagreba, Zadra, Šibenika i Splita

Mostar Halfmarathon 2018 – Organizirano putovanje iz Zagreba, Zadra, Šibenika i Splita

354 views
0
PODIJELI

✶✶✶ MOSTAR HALFMARATHON I FUN RUN 4K 2018 ✶✶✶

TRČITE POLUMARATON U JEDNOM OD NAJATRAKTIVNIJIH GRADOVA, POPIJTE “KAFU” S POGLEDOM NA NAJPOZNATIJI MOST U REGIJI “STARI MOST” i POSJETITE JEDNO OD NAJPOSJEĆENIJIH SVETIŠTA U SVIJETU (MEĐUGORJE)
23.03. – 24.03.2018. / 2 dana

Mislio sam da se još dugo vremena neću upustiti u ovakvu avanturu jer naravno još uvijek je trčanje na prvom mjestu, ali MOSTAR to zaslužuje, zato putujte s nama iz ZAGREBA, ZADRA, SPLITA, ŠIBENIKA itd.

____________________________________________
MOSTAR – Grad je ime dobio po čuvarima mostova (mostarima) na obalama rijeke Neretve. Ubraja se u jedan od najljepših gradova u Bosni i Hercegovini. Neretvu premošćuje Stari most, koji se zajedno sa starim gradom od 2005. godine nalazi na popisu zaštićene kulturne baštine UNESCO-a.

MEĐUGORJE – Međugorje je jedno od najpoznatijih rimokatoličkih hodočasničkih odredišta na svijetu. Postalo je poznato kroz ukazanja Djevice Marije, koja se kao fenomen počela javljati 1981. godine, nakon čega se počeo razvijati vjerski turizam. Od tada je ovo hercegovačko mjesto, uz Sarajevo, jedno od najposjećenijih turističkih centara BiH, koje godišnje obiđe oko milijun katolika iz cijelog svijeta. Za razliku od marijanskog svetišta u francuskom Lourdesu, koji je sa svojih šest milijuna turista-vjernika godišnje postao pravi komercijalni raj za domaće ugostitelje, Međugorje je još uvijek zadržalo svoj prvotni šarm, u kojem hodočasnici nalaze mir u vjeri. Središte okupljanja je crkva sv. Jakova u centru mjesta.

________________________________________________
CIJENE ARANŽMANA:
– TRKAČI: 470,00KN
– TURISTI: 400,00KN

* Cijene su prikazane po osobi.
* Broj mjesta je ograničen (max 49), prednost imaju trkači
* Rezervacija mjesta je osigurana uplatom cjelokupnog iznosa da popunjena autobusa
* tko se ne uklapa u naš plan puta, ali nam se želi pridružiti u utrci i preko naše grupe dobiti povoljnije startnine neka nam se slobodno javi
* također, to se ne uklapa u naš plan puta, a želi biti smješten u hotelu Mir Međugorje i koristiti naš autobus do starta, također nam se može javiti

Dionice: 4km i 21km
________________________________________________
Cijena uključuje:
• Startninu za utrku po izboru (Startni broj, čip, službenu majicu utrke, medalja, pokloni sponzora, okrepa na stazi i u cilju, ulaznicu na koferenciju u hotelu Mepas 23.3.)
• Prijevoz autobusom turističke klase na relaciji Zagreb – Međugoje – Mostar – Zagreb
• Smještaj na bazi 1 noćenje s doručkom u Međugorju, u hotelu Mir Međugorje 3* u 1/2, 1/3 i 1/4 sobama
• Odlazak iz hotela direktno na start utrke, budući da start i cilj nisu na istom mjestu tako nije toliko nužno da trkači budu smješteni u samom Mostaru, sa smještajem u Međugorju želimo ponuditi širu ponudu te uoči utrke dati mogućnost obilaska Međugorja
• Organizaciju putovanja

Aranžman NE uključuje:
• Međunarodno putno osiguranje, po želji svaki putnik može sam uplatiti ili se javiti da to učinimo grupno
• Individualne troškove putnika
_________________________________________________
PRVA OPCIJA:
Okvirni PROGRAM PUTOVANJA:

• 1. dan, 23.03.2018. – Polazak iz Zagreba oko 06:00-07:00h (naknadno ćemo točno definirati plan putovanja). Vožnja autoputem kroz Hrvatsku. Moguća zaustavljanja na naplatnim kućicama (Zadar II oko 10:15, Šibenik oko 10:30-11:00, Dugopolje 11:15) zbog mogućeg ukrcaja putnika koji će nam se pridružiti iz tih gradova. Dolazak u Međugorje oko 14:00, slobodno popodne za individualne/grupne obilazke Međugorja ili dogovor za put do Mostara tko želi biti prisutan na Koferenciji o trčanju. Startni paketi će nas čekati na recepciji hotela. Noćenje.
• 2. dan, 24.03.2018. – Doručak. Polazak autobusa u 08:00h na start utrke:
most Vojno – Potoci – POLUMARATON
TC Mepas Mall – HUMANITARNA UTRKA 4K
START UTRKA JE U 09:00h

U slučaju da netko putuje s djecom, dječja utrka je 1km, sa startom u 12:00h ispred Trgovačkog centara Mepas Mall. Kategorije u utrci su:
1. Predškolska dob (djevojčice / dječaci)
2. Prvi i drugi razred osnovne škole (djevojčice / dječaci)
3. Treći i četvrti razred osnovne škole (djevojke / dječaci)
4. Peti i Šesti razred osnovne škole (djevojke / dječaci)
Nakon utrke, slobodno vrijeme za obilazak Mostara do 17:00 kada planiramo povratak prema Zagrebu. Planirani dolazak u Zagreb je oko 00:00h.

————————–————————–———
DRUGA OPCIJA:
S NOĆENJEM U MOSTARU!
Svima nam je bitno da se trkači odmore što više, a uz to upoznaju i grad Mostar, tako da je logičan slijed bila i mogućnost druge opcije.

Cijena ostaje ista:
Trkači: 470,00kn
Turisti: 400,00kn

Okvirni PROGRAM PUTOVANJA:

• 1. dan, 23.03.2018. – Polazak iz Zagreba oko 10:00h (naknadno ćemo točno definirati plan putovanja). Vožnja autoputem kroz Hrvatsku.
Jedna pauza oko 20min, kako bi što prije stigli na smještaj i imali više slobodnog vremena. Moguća zaustavljanja na naplatnim kućicama (Zadar II oko 13:15, Šibenik oko 13:40-14:00, Dugopolje 14:15) zbog mogućeg ukrcaja putnika koji će nam se pridružiti iz tih gradova. Dolazak u Međugorje oko 16:30, slobodno popodne za individualne/grupne obilazke Mostara ili dogovor za put do Međugorja.
Smještaj u samom centru grada u privatnim apartmanima s najvećim ocjenama korisnika. Noćenje.
• 2. dan, 24.03.2018. – Doručak. Polazak autobusa u 09:00h na start utrke:
most Vojno – Potoci – POLUMARATON
TC Mepas Mall – HUMANITARNA UTRKA 4K
START UTRKA JE U 09:00h

U slučaju da netko putuje s djecom, dječja utrka je 1km, sa startom u 12:00h ispred Trgovačkog centara Mepas Mall. Kategorije u utrci su:
1. Predškolska dob (djevojčice / dječaci)
2. Prvi i drugi razred osnovne škole (djevojčice / dječaci)
3. Treći i četvrti razred osnovne škole (djevojke / dječaci)
4. Peti i Šesti razred osnovne škole (djevojke / dječaci)
Nakon utrke: omogućeno tuširanje u apartmanu, ceremonija proglašenja, slobodno vrijeme za obilazak Mostara do 17:00 kada planiramo povratak prema Zagrebu. Planirani dolazak u Zagreb je oko 00:00h.

PRIJAVE:
na e-mail antezivkovic019@gmail.com s podacima:
Ime i prezime
Trkač/turist
Datum rođenja
e-mail adresa
broj mobitela
Grad i klub
Utrka: 4km ili polumaraton

* Predprijave su otvorene do 15.2., a nakon toga samo uplata cjelokupnog iznosa znači sigurno mjesto u autobusu/utrci.

NEMA KOMENTARA

OSTAVITI ODGOVOR