Lapsus BAND / 28.2. Dom mladih Sarajevo

Lapsus BAND / 28.2. Dom mladih Sarajevo

15 views
0
PODIJELI

🔊LAPSUS BAND U DOMU MLADIH🔊

Jedan od najpopularnijih sastava u regionu Lapsus Band, poznat po brojnim hitovima uskoro dolazi u Sarajevo. Veliki, i prvi solistički koncert ove popularne grupe će se održati 28.02.2018. u Domu mladih u Sarajevu.

Ekipa koja svakim danom sve više iznenađuje svoje brojne fanove velikim hitovima, punim salama i vrijednim radom, iz dana u dan penje se ka vrhu regionalne estrade. Članovi grupe Emir Aličković i Mahir Osmanović izjavili su da je za njih ovo do sada najvažniji nastup, te da sa oduševljenjem čekaju svoje obožavatelje u Sarajevu.

Kolika je popularnost ovog benda govore i podaci da je njihov posljednji spot za pjesmu „LAŽO“ po Youtube trendu trenutno najgledaniji video u regionu, te da je za nepune 3 sedmice pregledan preko 7 miliona puta. Brojni drugi „višemilionski“ hitovi, i energija ove mlade ekipe pobrinuće se za nezaboravan provod u Domu Mladih.

Ne propustite ovo neponovljivo dešavanje i kupite ulaznicu na vrijeme. Ulaznice možete kupiti na platou Skenderija, u turističkoj agenciji Mondoco Travel ili preko sistema www.kupikartu.ba.

YOUTUBE VEZE :
https://www.youtube.com/watch?v=FOFQ98LqK1M
https://www.youtube.com/watch?v=QOFfWA9VmC8

Lapsus band- Santa leda
+16 miliona pregleda
Lapsus band- Budalo
+18 miliona pregleda
Lapsus band- Hendikepiran
+13 miliona pregleda
Lapsus band- Lažo
+6 miliona pregleda

🔝🔝PROVOD ZAGARANTOVAN!!! 🔝🔝

NEMA KOMENTARA

OSTAVITI ODGOVOR