Kaliopi – Zenica (BNP)

Kaliopi – Zenica (BNP)

0
PODIJELI

Bosanskohercegovački fanovi Kaliopi ponovno će moći uživati u jednom od najboljih vokala našeg regiona! Kaliopi kreće na BH turneju u okviru koje ce 17.02 odrzati koncert u Zenici u Bosanskom narodn

Uz aktualni singl „Rođendan“ i nedavni hit „Kesteni“, Kaliopi će tijekom predstojećeg koncerta svoje bosanskohercegovačke fanove provesti kroz mnogobrojne hitove koji su obilježili njezinu blistavu i regionalnu karijeru. Uz kultne pjesme poput „Rođeni“ (Bato) i „Kofer ljubavi“, pa sve do „Crno i belo“, „Melem“, „Mrvica“, „Vučica“, „Dona“, „Oprosti“, „Poželi“, „Jutro“, „Probudi me“, „Nevinost“, predstojeća koncertna turneja predstavit će i presjek karijere pjevačice koju nazivaju najmoćnijim i najupečatljivjim ženskim vokalom regije.
U svojoj dugoj i plodnoj karijeri, sa svojom specifičnom bojom vokala, isključivo moćnom interpretacijom i kao autorica brojnih hitova, Kaliopi je postavila visoke standarde i utisnula svoj trajni pečat u makedonskoj i balkanskoj glazbi. Do sada je objavila 13 studijskih albuma i preko 50 hit singlova.

„Nikad nisam skrivala posebnu ljubav koju imam prema ovoj zemji i narodu. Ovdasnja me publika zaduzila svojom ljubavlju i pjevati njoj znaci privilegija, odgovornost ali pre svega veliki uzitak. Ja jedva cekam da ih kolektivno zagrlim pjesmom!
Kao djete se radujem predstojecim koncertima,jer znam kakvo ce to slavlje biti Bosno i Hercegovino, CEKAJ ME U ZAGRLJAJU!“

Posljednjih godina, Kaliopi je ponovno udružila kreativno-glazbene snage s producentom Romeom Grillom s kojim je osamdesetih stvarala svoje prve hitove, pa tako svi njezini aktualni hitovi nastaju u „glazbenoj radionici” Grilla i Kaliopi, pri čemu Grill najčešće potpisuje glazbu, aranžman i produkciju, a Kaliopi piše tekstove pjesama.

Predstojećom turnejom, Kaliopi se s novim hitovima i glazbeno jača neko ikada vraća svojom vjernim fanovima u Bosni i Hercegovini! Podsjetimo, njezina je predhodna velika kocertna BH turneja Melem koju je održala u 2013. izazvala pravu euforiju, pa ovoga puta već sada vlada nezapaćen interes za njezine nastupe u pet bosanskohercegovačkih gradova.

Ulaznice za koncert Kaliopi prodaju se na blagajni dvorane.

http://www.kaliopi.com.mk/
www.facebook.com/KaliopiOfficialPage/
https://www.instagram.com/kaliopibukle/
https://twitter.com/Kaliopi_KMP

Comments

comments

NEMA KOMENTARA

OSTAVITI ODGOVOR