“Izletnički paviljoni” na zvorničkoj gradskoj plaži

“Izletnički paviljoni” na zvorničkoj gradskoj plaži

174 views
0
PODIJELI

Turistička organizacija opštine Zvornik realizovala je projekat „Postavljanje izletničkih paviljona na gradskoj obali“. U okviru ovog projekta na gradskoj obali postavljena su tri izletnička paviljona otvorenog tipa koji su se svojim dizajnom uklopili u prostor.

Ideja je bila da se poboljšaju ambijentalne vrijednosti i uslovi za odmor i rekreaciju kako posjetilaca Zvornika tako i lokalnog stanovništva. Jako je značajno da je projekat završen do početka maja, jer se to vremenski uklapa i sa početkom manifestacija i ostalih turističkih, kulturnih, sportskih i drugih aktivnosti u Zvorniku za čiju svrhu su izletnički paviljoni i namjenjeni.

 

Pored paviljona, na gradskoj plaži ranije je urađeno sportsko igralište, teren za fiskulturu, postavljene su sprave za djecu, a izgrađeno je i šetalište.

Korist od projekta imaće svi oni koji aktivno koriste gradsku plažu, posebno tokom ljetnje turističke sezone, jer će postavljena oprema svakako omogućiti ugodniji boravak tokom cijelog dana, ali i tokom večernjih sati kada se mogu organizovati različiti vidovi zabave i druženja.

 

NEMA KOMENTARA

OSTAVITI ODGOVOR