Izletište Patkovača kod Dervente

Izletište Patkovača kod Dervente

431 views
0
PODIJELI

Na središnjem toku rijeke Ukrine, na oko 2 kilometra uzvodno od Dervente ,neposredno uz put Derventa-Kalenderovci na lokaciji Patkovača,postoji izletište koje plijeni svojom ljepotom i raspolaže svim preduslovima za idealan “vikend predah” od izazova radne sedmice.

Na Patkovači se u toku ljeta okuplja veći broj posjetilaca,kako bi se kupali i proveli najveći dio slobodnog vremena u aktivnom odmoru.Turistička organizacija opštine Derventa uzela je ovu lokaciju u zakup, i od jednog prilično neuređenog i u velikoj mjeri zapuštenog lokaliteta,formirala i uredila izletište sa bungalovima, stvorila ljepši ambijent za odmor i rekreaciju na dobrobit svih posjetioca.

Izletište Patkovača je u mogućnosti da ponudi posjetiocima uređen pristupni put,parking,drvene kućice(kijere),drvene klupe i stolove,kao i mjesta pogodna za roštiljanje,gdje možete samostalno pripremali hranu,zatim mokri čvor,uređen kamp prostor i niz drugih sadržaja,koji će se vremenom nadograđivali.
Izletište Patkovača je još jedan u nizu bosanskohercegovačkih oaza mira i zelenila gdje, uz minimum troška, možete na kvalitetan način provesti svoje slobodno vrijeme u adekvatno uređenom prirodnom ambijentu.

 

 

NEMA KOMENTARA

OSTAVITI ODGOVOR