Iskoristite zimske dane na najbolji način! Dvodnevni wellness odmor i skijanje u...

Iskoristite zimske dane na najbolji način! Dvodnevni wellness odmor i skijanje u Ski Centru Rostovo uz 50% popusta

748 views
0
PODIJELI

Platite 84 KM umjesto 168 KM za dva dana, jedno noćenje sa doručkom za dvije osobe uz korištenje fitness sale, jacuzzija, saune i popust na ski pass i najam ski opreme


Daleko od gradske vreve i zbrke, koji su postali dio svakodnevnice u životu svakog pojedinca, smjestila se jedinstvena oaza mira, tišine, prirode i ljepote, turističko naselje Etno selo Babići na Rostovu. Ne postoji ništa ugodnije i ljepše od boravka u prirodi, daleko od gradske gužve, buke, prašine i poslovnih obaveza… Još ako tome dodate smještaj u autentičnim kućama etno sela i domaću hranu, ugođaj će biti potpun.

Odmorite se, prošetajte netaknutom prirodom, uživajte u tradicionalnim kulinarskim specijalitetima, opustite se uz wellness ponudu… Uz to, ukoliko zimski uslovi za skijanje ne budu savršeni, ne brinite, jer Ski Centar Rostovo ima i umjetni snijeg i skijalište idealno za rekreativce i početnike.

Platite 84 KM umjesto 168 KM za dva dana, jedno noćenje sa doručkom za dvije osobe uz korištenje fitness sale, jacuzzija, saune i popust na ski pass i najam ski opreme


Turističko naselje Etno selo Babići smješteno je nedaleko od Bugojna, na Rostovu, u srcu Bosne na 1160 metara nadmorske visine. Ovo etno selo je nastalo iz čiste ljubavi prema prirodi koja kroz svih 365 dana u godini nudi pravo utočište mira, opuštanja, rekreacije i čistog zadovoljstva. Često se zapitate, postoji li neko mjesto na zemaljskoj kugli koje će Vam pružiti maksimalni užitak koji će Vas iznova i uvijek podsjećati da se na takvo mjesto trebate vratiti?

Područje Rostova, čist zrak i netaknuta priroda, u narodu je poznat kao zračna banja što je dokazano primjerima gdje su ljudi izliječeni samim boravkom na Rostovu. Etno selo Babići čine vikendica, mlin-vodenica, a u toku je gradnja drugih autentičnih objekata (kovačnica, mljekarnica i slično) te štala za konje.

U selu se mogu vidjeti mnoge znamenitosti iz davnog vremena, tj. pribori i alati kojima su se koristili naši stari te sve domaće životinje iz ovoga kraja. U ljetnom periodu postoje brojni sadržaji koje možete koristiti, a neki od njih su: jahanje, vožnja fijakerom, škole u prirodi, šetnje u prirodi, mottocross, biciklističke staze, planinarenje, a ako se umorite, onda su Vam na raspolaganju udobno namještene sobe u sklopu hotela Rostovo i Etno sela.

Teško će Vam se biti odlučiti šta biste odabrali iz bogatog menija, a uz to možete popiti koju kapljicu dobroga vina kojeg birate uz pomoć bogate vinske karte. Za provjerene gurmane nudimo svježu janjetinu s ražnja te specijalitete ispod peke spremljene na izvorni narodni način. Također, uz tradicionalnu bosansku kuhinju nudimo i sve dalmatinske specijalitete (svježa riba, drniški pršut). Ukupan kapacitet restorana iznosi 350 – 400 mjesta koji su pogodni za organiziranje svadbi, svečanih ručkova te raznih prigoda, kao i za organizaciju poslovnih sastanaka.

Ne propustite osjetiti i doživjeti prednosti posebnih sadržaja koji će oplemeniti i osvježiti duh i tijelo: wellness, fizikalna terapija, fitnes te sportska dvorana koja je idealna i za sportske pripreme.

NEMA KOMENTARA

OSTAVITI ODGOVOR