Hotel »Plivsko Jezero«

Hotel »Plivsko Jezero«

430 views
0
PODIJELI

Hotel »Plivsko Jezero« smješten je u prelijepom prirodnom ambijentu podno bosanskih planina, na samoj obali Velikog Plivskog jezera, na magistralnom putu M5 Sarajevo – Bihać, udaljen je od grada Jajca 3 km.

Hotel je orijentiran na cjelogodišnje poslovanje i kombiniranu ponudu. Na raspolaganju su kapaciteti za udoban smještaj kako za one koji su tu doputovali radi odmora i razonode, tako i za one koji su na proputovanju.pliv2

Izvrsna kuhinja će zadovoljiti i najzahtjevnije goste karakteristika je Hotela Plivsko Jezero.

pliv4

Veliki kapacitet restorana i terase sa pogledom na jezero pružaju mogućnosti organizacije ručka za veće grupe, ali i pravi užitak za gurmane željne mira i tišine.

Naravno u pred i post-sezoni, uvjeti koje hotel nudi su upravo namijenjeni za održavanje seminara i poslovnih skupova posebnih interesnih grupa, sportista i rekreativaca… Posebno treba istaći pogodnosti prostranog i sigurnog parkinga, igralište za djecu, tenisko igralište kao i igralište za odbojku i mali fudbal, bicikle, čamce i kajake za iznajmljivanje i ličnog rent-a-car servisa. Hotel je u cijelosti prekriven bežičnom Internet konekcijom.

Hotel Plivsko Jezero

Mile bb
Jajce 70101
Bosna i Hercegovina

plivsko.jezero@tel.net.ba

Recepcija: +387 30 654 090

 

NEMA KOMENTARA

OSTAVITI ODGOVOR