Hajdučke Vrleti…mjesto odakle uspomene traju zauvijek

Hajdučke Vrleti…mjesto odakle uspomene traju zauvijek

457 views
0
PODIJELI

Tražite li pogodno mjesto za opuštanje i udisanje čistog zraka, Blidinje je definitivno pravi izbor. Ovo hercegovačko izletište se može pohvaliti očuvanim okolišem i neponovljivim planinskim prizorima Vrana i Čvrsnice. Odlučite li se za ovo odredište, napravit ćete izuzetan potez na uklanjanju stresa kao posljedice savremenog gradskog načina života svrativši u motel „Hajdučke Vrleti“.

Smještene na odvojenoj i egzotičnoj lokaciji, predstavljaju spoj izdvojene vjekovne arhitekture,  iznenađujuce prirodne ljepote i tradicije, doživljaj iznad uobičajenog. Ugođaj ove ekološke oaze privlači turiste i izletnike tokom sva četiri godišnja doba, jer skijanje, sankanje, zimske radosti na padinama Čvrsnice jednako su atraktivne kao i proljetno ili ljetno uživanje u čarima Blidinjskog jezera.

Blidinje je zov oaze ljepote i zdravlja… I zaista se ne zna je li taj zov jači u proljeće ili ljeto, kad je ovaj prostor jedan veliki raznobojni buket i kada sve miriše, sve odmara oči i dušu… ILI zimi kada je cijela planina obučena u neopisivo ugodnu bjelinu – kada je teško doći, a još teže otrgnuti se od ugođaja zimske idile i vratiti se u prozaičnost gradske svakodnevnice…

Zimi je zaista predivno doći u ovu idilu i prepustiti se čarima prirode; rekreirati se na skijalištima ili pak samo prošetati i uživati u miru i tišini. Motel i restoran “Hajdučke Vrleti” će vas toplo dočekati i osim hrane ponuditi komforan smještaj u nekom od svojih apartmana ili soba.

Hajdučke Vrleti

Vran planina

+387 39 718 522

+387 63 324 646

info@hajduckevrleti-blidinje.com

NEMA KOMENTARA

OSTAVITI ODGOVOR