HACIENDA “ NERETVA “ (HOLIDAY HOME)

HACIENDA “ NERETVA “ (HOLIDAY HOME)

912 views
0
PODIJELI

Hacienda „Neretva“ (Holiday Home) nalazi se južno od Grada Mostara, u naselju Maloševići na ranču od 2000m2, uz Magistralni put M17 sa desne strane rijeke Neretve. Svojim položajem uz samu rijeku, gdje Neretva prolazi prelijepim kanjonskim predjelima, ovo mjesto postaje sve veća atrakcija ljubitelja prirode.

Odlična prilika za sve koji žele svoj odmor provesti u šetnji uz rijeku, joggingu, ribolovu, raftingu, vožnji kanua (foto-safariju), vožnji bicikla ili jednostavno uživati u miru, udaljeni od svakodnevnice.

Gostima je tokom cijele godine na raspolaganju potpuno opremljen objekt sa 11 ležaja u 3 sobe, klimatizirani dnevni boravak od 50m2 sa otvorenom kuhinjom koja je potpuno opremljena svim aparatima, besplatan wi-fi, tv plazma sa satelitskim programima, hi-fi linija, aparat za vruću i hladnu vodu, mikrovalna, caffe aparat, 2 wc-a, kupatilo sa tus kabinom i drugo.

U sklopu objekta nalaze se i Etno konoba (Ethno tavern) od 70m2, kapaciteta 25 + sjedećih mjesta, sagrađena u rustikalnom stilu, koja zrači prirodnom i raskošnom ljepotom, a posjetitelje u mislima vraća na stara vremena naših djedova i baka. Gosti u konobi mogu ukoliko zele da uzivaju u degustaciji domacih vina, biljnih i vocnih likera, ljekovitih rakija i drugih domacih proizvoda uz mogucnost kupovine istih.

Neposerdno uz objekt nalazi se i moderan bazen 10 x 5,5 metara sa jakim filtrima koji ga uvijek održavaju čistim, noćnim svjetlima, mlaznicom za masazu tijela, ležaljkama, suncobranima, solarni tuš, hladanjak za napitke, vanjski vrtni kamin sa roštiljem, ražnjem i sačem, parking za vise vozila itd. Posebnu draz objektu daje i prelijep vrt u kojem dominira veliki broj ukrasnog cvijeca, fontana od sedre, te razni etno predmeti.
Za ljubitelje raftinga, možemo organizirati u suradnji sa registriranom Agencijom, rafting turu na relaciji Mostar – Žitomislići – Počitelj – Čapljina ili kanu safari na relaciji Vodopad Kravice – Trebižat.Po želji, gosti mogu naručiti neko od jela i po povratku uživati u našim gurmanskim specijalitetima. U ljetnom periodu gostima na raspolaganju su raspoloživa bicikla, golovi za vatrepolo, mreža za odbojku i koš za zabavu u bazenu, te druge zanimljivosti koji će vaš odmor učiniti savršenim!!

POSEBNA PONUDA
Uz prethodni dogovor sa domaćinom, gosti koji borave u objektu mogu po želji naručiti neke od Hercegovačkih specijaliteta koje spravljamo u domaćinskom apartmanu „ HOST SUITE “ koji se nalazi u drugom djelu ranča. Svako od jela spravljamo samo za veći broj osoba (5,10 ili više osoba).Izvrsna prilika za razne intimne proslave i druženja! U ponudi gostima koji borave kod nas su: mesna tepsija ispod peke, povrtna tepsija, lovacki gulas, gurmanski gulas, Mostarska muckalica, Brudet od jegulje, Jegulja sa raznja, Gurmanski brudet od vise vrsta riba, pastrmka sa gradela, domaca janjetina na leso, Hercegovacki japrak, te dorucak za dobro jutro.
Gostima koji zele posjetiti neke od brojnih Hercegovackih turistickih destinacija mozemo uz dogovor organizirati obilazak istih.

 

Prelijep ambijent, idealna lokacija, te savršen mir koji danas ljudi traže ovu Haciendu (Holiday Home) svrstavaju u vrhunski objekt za odmor i relaksaciju, a posebice kada se zna da je objekt uz samu rijeku Neretvu u njezinoj netaknutoj prirodi, a tako blizu samog Grada Mostara i drugih turističkih destinacija Hercegovine
Boravak u Haciendi pružit će našim gostima nezaboravne trenutke!!

Adresa: MALOŠEVIĆI-10 km južno od Mostara uz samu rijeku Neretvu
www.hacienda-neretva.com
e-mail: hacienda.neretva@gmail.com
+38763317147
+38763506303

 

NEMA KOMENTARA

OSTAVITI ODGOVOR