Dva noćenja u Hotelu Sunce**** na Vlašiću za samo 396.00 KM

Dva noćenja u Hotelu Sunce**** na Vlašiću za samo 396.00 KM

0
PODIJELI

Dva noćenja u Hotelu Sunce**** na Vlašiću za samo 396.00 KM

Napomena

  • Korištenje sale sa pratećom opremom ( platno za projektor , lcd projektor, flip table) je gratis.
  • Hotel ima obezbjeđen parking sa dovoljnim brojem parking mjesta pod video nadzorom kao i Wireless internet čije korištenje je uključeno u cijenu smještaja.

Objekat modernog planinskog tipa smješten je na 1240 m nadmorske visine, na najsunčanijem dijelu SRC Babanovac, na planini Vlašić. Hotel „SUNCE“ udaljen je 28 km od Travnika. Uz hotel se nalazi vlastiti baby ski-lift sa uređenim ski-stazama srednjeg nagiba, a svega 300 metara od hotela je početna stanica ski-lifta za odrasle.

Hotel „SUNCE“ raspolaže sa 38 soba, maksimalnog kapaciteta od 110 ležaja. Sobe su komforno uređene, sa kupatilima (fen, tuš kabina), SAT-TV i telefonom. Hotel raspolaže modernim sistemom centralnog grijanja, te vlastitim zalihama vode.

 

Ekskluzivno za naše goste, neposredno uz hotel, nalazi se osvijetljen natkriveni parking prostor, koji je osiguran 24 h modernim video-nadzorom. Našim gostima omogućena je i brza (Wi-Fi) Internet konekcija u cijelom objektu.

U hotelu se nalazi i konferencijska sala sa ozvučenjem i tehničkom opremom koja uključuje: prenosivi projektor i platno, više flip-chart tabli, i laptop. Sala je pogodna za seminare, promocije i velike skupove.

Comments

comments

NEMA KOMENTARA

OSTAVITI ODGOVOR