Dječji centar FUN LAND Mostar

Dječji centar FUN LAND Mostar

1.489 views
0
PODIJELI

UN LAND je vrlo zanimljiv, atraktivan i do detalja uređen i prilagođen djeci te će najmlađi u njemu pronaći sve ono što garantira vrhunsku zabavu i avanturu koja može trajati i cijeli dan.

Koncept ovog magičnog svijeta ne može da vas ne očara i oni koji ga posjete, nemoguće je da se u njemu ne osjete kao da su u bajci pa čak i da se vrate u djetinjstvo.

FUN LAND, kojeg čine caffe bar i igraonica, je zamišljena kao zabavni centar, za što je osiguran ugodan i dobro opremljen prostor, profesionalni nadzor i usluga. Prostor se sastoji od više dijelova koji čine odlično organiziranu cjelinu. Na samom ulazu smješten je caffe bar u sklopu kojeg vas očekuje prostrana unutrašnja struktura za igru, tobogani, zračni jastuci za skakanje i spuštanje, odvojeni prostor za igranje najmlađih i još puno toga. Naime, u sklopu same igraonice, osim ”velike igračke” na kojoj se istovremeno može igrati i do 80 djece, nalazi se dječje sportsko igralište-nogometni teren, trampoline, parkići s penjalicama i bazenima s loptama. Za najmlađe tu je i posebni dio za igre u pijesku. Također, ovaj maštovito kreiran prostor odiše razigranim bojama i veseljem. Za doživljaj pravog čarobnog okruženja zaslužni su i junaci iz crtanih filmova.

Kao posebnosti ove igraonice na prvom mjestu naglasak je stavljen na sigurnost vaših mališana. Naime, sva oprema i sadržaji su najviših standarda sigurnosti i kvaliteta čija će se ispravnost redovno provjeravati. Prostori igraonice, terena, sanitarnih prostorija, prostorija za presvlačenje te caffe bara svakodnevno se čiste i dezinficiraju i više puta dnevno tako da ćete se u svakom kutku ove multifunkcionalne igraonice koja je svijetla i prozračna, sa svojim djetetom osjećati ugodno i sigurno.

Mame i tate, Fun Land nije samo mjesto za igranje vaših mališana, možete se pridružiti djeci u igri i zabavi a možete i konačno imati vrijeme za sebe. Dok se djeca bezbrižno igraju vi također možete uživati s društvom u gastronomskoj kao i svim ostalim ponudama našeg caffe snack bara.
Cijena igraonice je 2KM po djetetu cijeli dan… naravno uz odgovornost roditelja.

Adresa: Blajburških žrtava bb, 88000 Mostar

Telefon: 063 274 469

Email: funland.mostar@gmail.com

NEMA KOMENTARA

OSTAVITI ODGOVOR