„Borin Do“, Eko kuća za odmor i rekreaciju

„Borin Do“, Eko kuća za odmor i rekreaciju

1.208 views
0
PODIJELI

Područje Vučije Luke obiluje bogatom florom i faunom, pruža izvanredne mogućnosti za ljubitelje lova.

Na pomenutom području nalazi se Ekološka kuća za odmor i rekreaciju građena je u etno stilu, EKO KUCA “BORIN DO”.

bor20

Inače, Vučija Luka pruža izvanredne mogućnosti za razvoj zimskog, seoskog i lovnog turizma, u prilog tome svjedoči geografski položaj, ugodna klima, blizina grada Sarajeva kao i  Nacionalnog parka Skakavac.

Beskrajna prirodna ljepota kao i tradicionalna  gostoljubivost stanovnika ovoga kraja nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Eko kuća ” BORIN DO” udaljena je od centra Sarajeva samo 12-tak km., leži na 1200 metara nadmorske visine i povezana je asfaltnom cestom.

eko2

 

Idealana je za ljetni i zimski turizam, za ljubitelje sportskih aktivnosti, sportske profesionalce ali i za one željne odmora u miru i intimnosti.

Objekat je uređen u etno-planinskom stilu.

Eko kuća “BORIN DO” je idealno mjesto za odmor od gradske vreve. Gostima stoji na raspolaganju restoran koji nudi domaće proizvode ( pita, pura, kiselo mlijeko itd.) a postoji mogućnost jela po dogovoru ( npr. sač,ražanj i sl.).

Eko kuća “BORIN DO” raspolaže sa dva apartmana, tri trokrevetne i dvije dvokrevetne sobe.

Tu je i kamin sala gdje uz pucketanje vatre i dobru mezu možete uživati i odmarati se. Grijanje u objektu je centralno a za goste je obezbjeđen parking.

 

Za one goste koji žele potpuni mir tu su i dvije kolibe gdje gosti sami sebi mogu organizovati nešto za jelo (roštilj, sač itd.)

Eko kuća “BORIN DO” u skorijoj budućnosti planira izgradnju mini ski lift za djecu, veliko fudbalsko igralište, saunu, teretanu… Tu je i trim staza, idealna za šetnju ili zimi za skijaško trcanje.

Kontakt:

E mail: sanjo_r@hotmail.com
Tel: 057/ 483-377

Mob:066/241-882, 065/47-1401

 

NEMA KOMENTARA

OSTAVITI ODGOVOR