BIJELE VODE, odmor kakav zaslužujete!

BIJELE VODE, odmor kakav zaslužujete!

1.698 views
0
PODIJELI

U ljepoti bosanskog planinskog pejzaža nalazi se Lovno turistički centar BIJELE VODE.

Lovno turistički centar “Bijele vode” se nalazi u jugoistočnom dijelu BiH, na području općine Pale-Prača, Bosansko-podrinjski kanton Goražde. Nalazi se na osnovnim pravcima turističkog prometa zapadne, srednje i istočne Evrope, tj. ono je veoma važna prometna raskrsnica osnovnih putnih pravaca: Beograd-Ustiprača-Sarajevo; Beograd-Ustiprača-Goražde-Dubrovnik; Sarajevo-Pale-Prača-Goražde-Dubrovnik.Udaljenost kompleksa od međunarodnog aerodroma „Sarajevo” je 68 km, a od Goražda ona iznosi 19 km.

Naši bungalovi rađeni u planinskom stilu pružit će vam odmor u punoj udobnosti po vrlo pristupačnim cijenama. Mir i privatnost su zajamčeni.Bungalovi se sastoje od dnevnog boravka, spavaće sobe i luksuznog kupatila. Svaki ima svoju terasu na kojoj možete s mirom ispijati kaficu uz osjećaj pravog doma. U ponudi su dva bungalova kapaciteta pet osoba i četiri bungalova kapaciteta četiri osobe.

S ponosom predstavljamo naš luksuzno opremljen motel koji će zadovoljiti sve vaše zahtjeve i potrebe. Motel je građen u modernom stilu i nudi smještaj u udobnim jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama. U sklopu motela je i jedan luksuzni apartman. Sve sobe imaju kupatilo, televizijski aparat, telefon i ptistup internetu. Također, svaka soba ima zasebnu terasu sa koje se pruža prekrasan pogled na bosanski planinski pejsaž.
Kafe bar u sklopu motela pravo je mjesto za ugodna druženja. Kompletan motel je opremljen vrhunskim namještajem iz vlastite proizvodnje.

Lovno turistički centar Bijele vode predstavlja idealno mjesto za sport i aktivan odmor.Za vrijeme ljetne sezone svim našim gostima na raspolaganju je otvoreni bazen.Zbog svoje lokacije Bijele vode su savršeno mjesto za pripreme sportskih ekipa. U sklopu centra se nalazi teren za mali nogomet, rukomet i odbojku.

Za svoje goste ljubitelje vode i pecanja, organizujemo splavarenje niz rijeku Drinu. Na ovu uzbudljivu i neobičnu avanturu voditi će vas iskusni splavari sa dugogodišnjim iskustvom.

bvode4

BUNGALOVI:

Noćenje:

Tip A    60 KM

Tip B   100 KM

Noćenje sa doručkom: 35 KM

Polupansion: 50 KM

Puni pansion: 70 KM

MOTEL:

Apartman za dvije osobe, sa doručkom: 150 KM

Apartman za dvije osobe, polupansion: 190 KM

Apartman za dvije osobe, puni pansion: 230 KM

Dvokrevetna sa doručkom: 120 KM

Dvokrevetna polupansion: 160 KM

Dvokrevetna puni pansion: 200 KM

Jednokrevetna – francuski ležaj sa doručkom: 100 KM

Jednokrevetna – francuski ležaj, polupansion: 140 KM

Jednokrevetna – francuski ležaj, puni pansion: 180 KM

KONTAKT

E-mail:info@bijelevode.ba

Telefon: 00387 (38) 245 050; 070 208 266

NEMA KOMENTARA

OSTAVITI ODGOVOR