Balet Aerobica konačno u BiH

Balet Aerobica konačno u BiH

141 views
0
PODIJELI

Nova fitness senzacija. Aerobic sa elementima baleta. (nije potrebno plesno iskustvo)

BalletAerobica je od strane zdravstvenih institucija u SAD-u proglašen kao najzdraviji, najučinkovitiji i najbolji total body workout- fitness kardio program kojim postižete idealno oblikovano tijelo.

Cijena za jedan mjesec iznosi 60 KM a za tri 120 KM (termini dva puta sedmično).

Prijaviti se mogu sve osobe starosne dobi 14 +. Polaznici BalletAerobica se svrstavaju u radne razrede po starosti i nivou željenog programa.

BaletAerobica efekti: brzi rezultati oblikovanja tijela, dobijanje ekstremne osnovne snage, vrhunska kondicija, smanjenje tjelesne masnoće, poboljšano držanje tijela i proavnjanje, čvrste ruke i noge, izduženi mišići, idealno oblikovano tijelo, fleksibilnost, bolja ravnoteža, veći raspon kretanja, smanjenje stresa, spajanje tijela i uma.

BaletAerobica program je namijenjen svim osobama koje žele napraviti promjenu u svom životu. Trening nivoi su kreirani na taj načni da se programu mogu priključiti osobe koje nemaju nikakvog iskustva koje će profesionalni treneri usmjeriti na nivo treninga koji im je potreban. BaletAerobica je jedini trening program koji spaja tehnike klasičnog baleta i pokrete putem čega možete dobiti idealno oblikovano tijelo o kojem sanjate.Sada možete postići vretenaste mišiće uz ovu zabavnu i učinkovitu baletnu trening metodu koja kombinira baletne elemente, vježbe na šipkama,istezanje i toniranje sa kardio sportskim vježbama, jačanjem, istezanjem i konačnim oblikovanjem tijela nakon čega ćete izgledati i osjećati se bar 10 godina mlađe.

Prijave i informacije: www.mtm.ba, info@mtm.ba, 062559862

adresa: Tešanjska 24/a III sprat

Avaz Twist Tower

 

NEMA KOMENTARA

OSTAVITI ODGOVOR