Agroturizam Marića Gaj

Agroturizam Marića Gaj

673 views
0
PODIJELI

Seosko imanje Marića Gaj proteže se na 40 hektara i na njemu se nalaze 3 km staza za jahanje i trčanje. Osim staza za trčanje, jahanje i vožnju brdskim biciklima na imanju su izgrađeni i tereni za individualne i ekipne sportove i rekreaciju. Sportski tereni za mali nogomet, basket, odbojku, boćanje, te mogućnosti organiziranja streličarskih takmičenja, kao i paintball aktivnosti (posjedujemo kompletnu opremu za paintball natjecanja ekipa).

Na imanju je smještena kuća sagrađena 1928.godine i renovirana 2007. godine, u njoj se nalaze 9 rustikalno namještenih apartmana sa klimom, podnim grijanjem, velikim kupatilom, LCD TV, besplatan Wi-Fi internet, balkonom, posebnim ulazom i privatnim parkingom. Na imanju se još nalaze Konoba i podrum, bazen, sauna, odbojkaško igralište,  boćalište, veliki vrt s Eko povrćem i voćem!

Udaljeni smo samo 30 km od Međugorija, 40 od Mostara, 60 km od Makarske.

Uživajte u miru i tišini Hercegovačkog krša, uživajte u dobroj kapljici vina i rakije te kušajte razne gurmanske specijalitete koje nudi Hercegovina za vas!

U ponudi imamo i razne aranžmane koje nudimo poput Adrenalinskog vikenda, berbe ljekovitog bilja, škole kuhanja…

Rustikalno namješteni apartmani s svim popratnim sadržajima (klima, TV, Wi-Fi, podno grijanje, balkon…). Na raspolaganju vam stoji BAZEN, ODBOJKA NA PIJESKU, JAHANJE, BOĆANJE…

Sve uključeno u cijenu!

Cijene noćenja u našim apartmanima po osobi:

25 EUR Noćenje i doručak

30 EUR Polu pansion

35 EUR Puni pansion

Popust na grupe, agencije te boravak duži od 5 dana 15% !!

 

Smješteni smo na magistralnom putu Grude – Ljubuški, 30 km od Međugorja.

Za organizirane grupe turista koji dolaze avionom u zračne luke Split, Sarajevo, Dubrovnik organiziramo transfer (vlastiti prijevoz) do nas i natrag.

Vaš Marića Gaj !

NEMA KOMENTARA

OSTAVITI ODGOVOR