Adrenalin park u Eko – Fis Vlašiću

Adrenalin park u Eko – Fis Vlašiću

530 views
0
PODIJELI

Adrenalin  park je novi sadržaj u renomiranom sportsko rekreacionom kompleksu Eko-Fis. Radi se o jednom izuzetnom projektu koji će obogatiti ukupnu ponudu Eko Fis-a i poboljšati turističku ponudu na Vlašiću.

Atraktivni adrenalinski  park sa zipp-line preko jezera uspješno je završen, a sam projekat je osmislio i realizirao stručni tim – instruktori  kluba SCORPIO Edin Durmo, Jure Miljak i Ernad Ibrahimović, naravno u suradnji sa generalnim direktorom i vlasnikom Fis-a g.Perom Gudeljom.

Izuzetna lokacija i prelijep ambijent je ono što će zasigurno upotpuniti doživljaj ljubitelja avanture ali i svih posjetilaca  parka kojeg već sada opisuju kao pravo malo remek djelo adrenalinskih sadržaja.

Za sve zaljubljenike ekstremnih aktivnosti ,ovisnike o adrenalinu ovo će sigurno biti pravi  izazov ali i zadovoljstvo, nešto novo, do sada neviđeno na našim prostorima.

Još jedna novina koju nudimo je i odbojka u pijesku!

I zato ne trebamo posebno naglašavati da je Eko Fis sa svim svojim sadržajima: bazen, sportski tereni za mali nogomet, košarku i rukomet, tenisko igralište i sada adrenalin parkom, idealno mjesto za team buildinge koje radimo po željama kompanija. U planu imamo i izgradnju paintball igrališta i to će biti naš slijedeći korak u stvaranju još ljepšeg i potpunijeg okruženja za savršen odmor i rekreaciju u ljetnoj sezoni.

Dobro došli!

 

NEMA KOMENTARA

OSTAVITI ODGOVOR